Selta razbila Deportivo u derbiju Galicije

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selta razbila Deportivo u derbiju Galicije

Gosti iz La Korunje počašćeni su pokerom golova u mreži na 'Balaidosu' i 109. galicijskom derbiju.

U prvoj utakmici nedeljnog programa 9. kola španske Primere, Selta je na svom bunjištu ubedljivo savladala Deportivo iz La Korunje za 4:1.

Na prvi gol se čekalo nešto više od pola sata igre kada je desni bek domaćih Maljo doveo svoj tim u vođstvo na asistenciju Oreljane.

Međutim, gosti su izjednačili samo pet minuta kasnije, strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio štoper Albentosa , pa se na veliki odmor otišlo pri rezultatu 1:1.

Selta je ponovo povela posle 15-ak minuta igre u nastavku i to sa 'bele tačke', Jago Aspas je bio siguran sa kreča.

Dileme oko pobenika otklonio je Čileanac Fabijan Oreljana u 78. minutu, a 'tačku na I' stavio je Jago Aspas svojim drugim golom na utakmici sedam minuta pre kraja.

Reprezentativac Srbije Nemanja Radoja je odigrao svih 90 minuta za pobednički sastav i ostavio odličan utisak.

Selta je ovim trijumfom skočila na osmo mesto na tabeli, dok Deportivo ostaje prvi iznad crte samo iz razloga što ima bolju gol razliku od Sportinga iz Hihona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Udineze prekinuo niz neuspeha! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016

Posle četiri neuspeha u prethodnih pet kola i samo jednog osvojenog boda u tom periodu, ''Zebrete'' danas konačno uspele da trijumfuju...U prvoj današnjoj utakmici u okviru devetog kola Serije A, Udineze je pred svojim navijačima savladao Peskaru rezultatom 3:1...Na vođstvo ekipe iz Udina čekalo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.