Selektor Hrvatske: Finale sa Srbijom je utakmica ove generacije

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Hrvatske: Finale sa Srbijom je utakmica ove generacije

Selektor vaterpolista Hrvatske Ivica Tucak istakao je da veruje da će njegova ekipa osvojiti zlato u finalu Olimpijskih igra.

Hrvatsi su izbacili Crnu Goru u polufinalu, a za rivala za zlato imaju selekciju Srbije.

- To je to. Ovo je najvažnija utakmica sezone. Igramo za biti ili ne biti - rekao je Tucak.

- Ispred sebe imamo najtežeg mogućeg rivala, selekciju Srbije. Dobro se poznajemo, ali verujem u ovu generaciju. Mislim da možemo do najsjajnijeg odličja - poručio je Ivica Tucak.

Finale vaterpolo turnira na programu je u nedlju od 22.50.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dok Dejan Savić reč nije rekao o finalu, selektor Hrvatske opasno “naložio” naciju na pobedu protiv Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016

Potpuno drugačije raspoloženje kod selektora Hrvatske i Srbije uoči finala vaterpolo turnira koje počinje u 23 časa...Dok se selektor najbolje ekipe u vaterpolu koje planeta u ovom trenutku ima Dejan Savić povukao i samo čeka meč koji bi njega i njegovu selekciju promovisao i zvanično u besmrtnu,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.