Šarapova tokom leta na doškolovavanju na Harvardu

Izvor: B92, 28.Jun.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova tokom leta na doškolovavanju na Harvardu

Marija Šarapova, koja je suspendovana na dve godine zbog leka meldonijuma, tokom leta će pohađati dvonedeljni program na Poslovnoj školi Univerziteta Harvard.

Ruska teniserka okačila je na svojim profilima na Fejsbuku i Tviteru fotografiju kako sedi i pokazuje na tablu sa logoom čuvene škole i napisala da "nije sigurna kako se to dogodilo", ali da "jedva čeka da počne program", preneo je AP.

Petostruka Gren slem šampionka i bivša broj 1 bila je na privremenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suspenziji od marta jer je u januaru na Australijan openu bila pozitivna na meldonijum.

Šarapova je supstancu koristila od 2006. godine, ali se ona našla na listi nedozvoljenih od 1. januara ove godine.

Međunarodna teniska federacija (ITF) je navela da se kao početak kazne navodi 26. januar, što znači da bi Ruskinja mogla da se vrati na teren u februaru 2018, kada će imati 31. godinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.