Samo što je najavio povratak u formu: Filip Đorđević opet duže van terena!

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo što je najavio povratak u formu: Filip Đorđević opet duže van terena!

Fudbaler Filip Đorđević možda je i najmalerozniji naš igrač trenutno. Samo što je najavio povratak u formu, sledi mu nova duga pauza zbog povrede.

Golgeter Lacija je prethodnog vikenda asistirao i pogodio mrežu za pobedu nad Frosinoneom sa 2:0, ali je duel završio sa povredom oka.

Tu se ipak nije završilo, lekarski pregledi pokazali su da je imao i povredu zadnje lože, pa će pauza trajati od četiri do šest nedelja, prenose italijanski mediji. To znači i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će Đorđević propustiti duele sa Rozenborgom u Ligi Evrope, odnosno Milanom, Atalantom, Sasuolom, Torinom i Romom u Seriji A.

Lacio je posle sedam mečeva treći na tabeli Serije A, sa tri boda manje od vodeće Fjorentine (18 bodova).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.