Šalke zna šta radi: Srećan put Saneu - stižu pojačanja iz Čelsija i Sevilje!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke zna šta radi: Srećan put Saneu - stižu pojačanja iz Čelsija i Sevilje!

Baba Rahman i Koke na pragu kluba iz rurske oblasti, trebalo bi u nedelju da obave medicinske preglede, javlja Kiker

Šalke radi po nemačkom sistemu - ćuti i pravi rezultate. Bez mnogo buke kao recimo kod Italijana. Samo "bum" stižu dva pojačanja. I to iz Čelsija i Sevilje! Kako piše prilično pouzdani Kiker, na pragu Rudara su Baba Rahman i Horhe Anduhar Koke.

Oba igrača trebalo bi da obave medicinske preglede u nedelju.

Baba dolazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jednogodišnju pozajmicu i koštaće Šalke 500.000 evra. Fudbaler iz Gane je u Čelsi došao iz Augzburga, na Stamford Bridžu se nije proslavio, ima ugovor na pet godina pa Plavci misle da bi u Šalkeu mogao da se vrati u formu i dobije potrebne minute.

Drugi igrač koji je maltene završen je Koke. Fudbaler koji je u Sevilji od 2011. godine trebalo bi da obuče dres Šalkea za cenu od 4.000.000 evra. Dogovor je pao u načelu, samo treba da se finišira.

S druge strane, iz kluba će otići Liroj Sane koji je stigao u Mančester kako bi završio transfer u Siti. Ukupno bi Šalke mogao da zaradi 55.000.000 od tog transfera.

Mudra trgovina na delu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Šalke pojačava bokove

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2016, 15:48

Desni bek je već stigao, levi je na pragu 'Veltins Arene'...Iz Sevilje je potvrđeno da će Koke nastaviti karijeru u Šalkeu...29-godišnji desni bek, koji je prethodnih pet sezona nastupao za Andalužane, danas je prošao lekarske preglede u Gelzenkirhenu i uskoro će uslediti potpisivanje ugovora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.