Šalke pojačava vezu, ne i napad

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke pojačava "vezu", ne i napad

Fudbalski klub iz Gelzenkirhena bi do kraja prelaznog roka trebalo da bude jači za dva vezna fudbalera.

Kako "Skaj Sports" prenosi, Šalke je na pragu angažovanja veziste Totenhema Nabila Bentaleba, kao i bivšeg veziste "Pevaca" i fudbalera PSŽ-a Bendžamina Stambulija.

Sportski direktor kluba Kristijan Hajdal je to potvrdio i očekuje se da prvi stigne Alžirac iz redova Sparsa.

Podsetimo, nešto ranije su "Pevci" odbili ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šalkea, te se postavlja pitanje da li je klub iz Gelzenkirhena pojačao ponudu ili su se odlučili za pozajmicu. To još uvek nije obelodanjeno, ali nema sumnje da ćemo uskoro saznati kako se ozvaničenje transfera očekuje u najkraćem roku.

Što se tiče Stambulija, on je karijeru počeo u Monpeljeu odakle je i 2014. došao u Sparse.

U Engelskoj se nije naigrao, za godinu dana je odigrao svega 12 utakmica u PL, a od prošlog leta je član Pari Sen Žermena, za koji je do sada nastupio 23 puta u Ligi 1.

Hajdal je potvrdio i da Šalke nije zainteresovan za još jednog fudbalera Sparsa kako je bilo priče da su zainteresovani za Hjong-Min Sona.

"On je izvenredan igrač, ali trenutno nema nikakve veze sa nama", rekao je sportski dirketor tima iz Glezenkirhena.

Son je navodno na "meti" drugog Bundesligaša, a više o tome pročitajte OVDE.

Do sada su na "Veltins arenu" stigli Bril Embolo (Bazel), Koke (Sevilja), Abdul Rahman Baba (Čelsi - pozajmica) i Naldo (Volfsburg), dok su klub napustili Liroj Sane (Mančester Siti), Kristijan Klemens (Mainc), Marko Heger (Keln), Marvin Fridrih (Augsburg), Roman Nojtštader (Fenerbahče) i Džoel Matip (Liverpul).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Bentaleb na pozajmici u Šalkeu

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2016

Kao što smo i najavili, vezista Totenhema će u narednoj sezoni nastupati za bundesligaša, a možda ostane i duže....Pisali smo da su na pragu kluba iz Gelzenkirhena dvojica vezista, a jedan od njih je sada i zvanično zadužio opremu nemačkog kluba...Nabil Bentaleb je novo pojačanje Šalkea, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.