Sada je jasno, od Realovih Galaktikosa neće biti ništa!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je jasno, od Realovih 'Galaktikosa' neće biti ništa!

FIFA se ustremila na kraljevski klub, Real će proći isto kao Barsa!

Kako navodi 'Mundo Deportivo', Disciplinska komisija Svetske kuće fudbala nametnuće istu kaznu Real Madridu koju je postavila i Barseloni, zbog neregularnosti u vezi sa kupovinom maloletnih igrača.

Istraga koja je pokrenuta pre više od godinu dana od strane FIFA i dalje traje, ali pomenuti izvor tvrdi da je Svetska kuća fudbala sakupila značajne dokaze kojima se utvrđuje da je i Real Madrid poslovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izvan propisa kada je u pitanju dovođenje mladih fudbalera.

Mundo Deportivo ističe da će Real Madrid dobiti zabranu dovođenja fudbalera u naredna dva prelazna roka, a suspenzija bi trebalo da stupi na snagu već tokom zime, ali i na leto 2016. godine.

Ukoliko se kazna izrekne do kraja godine, Real će imati mogućnost da uloži žalbu i tako spasi zimski prelazni rok.

U tom slučaju, kazna bi se prenela na leto 2016. godine i zimu 2017. godine, kada Real madrid ne bi bio u mogućnosti da registruje nove igrače, poput zabrane Barseloni koja ističe ove zime.

Veliki udarac za Real Madrid značio bi da Florentino Perez mora da osmisli jasan plan i reaguje tokom zime, izvrši neophodne pripreme za narednu sezonu u kojoj je najavljivao stvaranje novih 'Galaktikosa'.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ŠOK U MADRIDU: Real narednih godinu dana ne sme da dovodi igrače?

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) zabranila je madridskom Realu da narednih godinu dana dovodi pojačanja. Ovu vest preneo je list "El Mundo Deportivo", koji je blizak Barseloni...List navodi da je FIFA istraživala čak 50 transfera u kojima je Real dovodio maloletne igrače, a suspenzija je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.