SUDIJE ODLUČILE Fjuri je novi šampion, Kličko izgubio titulu!

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIJE ODLUČILE Fjuri je novi šampion, Kličko izgubio titulu!

Tajson Fjuri novi je svetski šampion u teškoj kategoriji, pošto je pobedio Vladimira Klička u Diseldorfu nakon 12 rundi i sudijske odluke (115-112, 115-112, 116-111).

Ohrabrilo je to Fjurija, i Kličko je samim tim morao da vrati inicijativu, dosta akcije viđeno je u devetom činu borbe iako je umor počeo da utiče na boksere. Kako je krv sve više počela da teče sa Kličkove arkade, ređali su se jači udarci Fjurija, pa je Ukrajinac jedva dočekao kraj 11. runde kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << malo odmorio i otišao na saniranje rane.

Fjuriju je stručni štab sugerisao da završi posao i da ne čeka da to učine sudije, izgubio je i jedan poen zbog udaranja u potiljak,a na kraju 12. runde sve je delovalo kao da se sprema njegovo slavlje, iako se čekalo na konačni sud. Formalnost je brzo rešeno, pa je Tajson sa visoko podignutim rukama dočekao krunisanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boks ima novog kralja: Fjuri polomio Klička za titulu šampiona sveta!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2015

Taktički sjajnim pristupom Britanac na poene srušio favorizovanog Ukrajinca u okršaju za titulu u superteškoj kategoriji..Bokserski svet ima od večeras novog gazdu. Britanac Tajson Fjuri savladao je u spektaklu u Dizeldorfu dosadašnjeg šampiona Vladimira Klička jednoglasnom odlukom sudija nakon...

Nastavak na MozzartSport.com...

Fjuri je novi bokserski šampion, Kličko izgubio titulu!

Izvor: Blic, 29.Nov.2015

Tajson Fjuri novi je svetski šampion u teškoj kategoriji, pošto je pobedio Vladimira Klička u Diseldorfu nakon 12 rundi i sudijske odluke (115-112, 115-112, 116-111)...Spektakularni meč u Dizeldorfu počeo je uz provokacije Fjurija na koje Kličko nije nasedao, držao se ustaljenog recepta i pokušavao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.