Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO: Fudbaler u Peruu preživeo udar groma na sred terena (VIDEO)

Pojedine situacije koje se dešavaju na sportskim terenima mogu se opisati kao „stravične“ a nemaju nikakve veze sa huliganima.
Upravo jedna takva stiže iz Perua gde se, tokom Kup meča, dogodila neverovatna situacija.
Naime, na susretu između Sport Aguile i Union Fureze Minere, grom je udario 21-godišnjeg igrača, Žoaa Kontrerasa.
Od udara munje nesrećni fudbaler pao je kao pokošen. Na stadionu je zavladao šok i neverica, a samo pukim spletom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << okolnosti mladić je uspeo da preživi.
Lokalne novine prepune su naslova, a jedan od zanimljivijih stiže iz nacionalnog lista koji donosi priču o ovom događaju na naslovnoj strani pod nazivom „Čovek jači od prirode“.
Ovaj defanzivac Sport Aguile prebačen je lokalnu bolnicu, stanje mu je stabilizovano i nije u životnoj opasnosti, a lekari su mu konstatovali „samo“ opekotine drugog stepena.
Meč je, naravno, prekinut nakon čitavog incidenta.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) JAČI OD SMRTI: Peruanski fudbaler preživeo udar groma na terenu!

Izvor: Kurir, 10.Dec.2014

LIMA - Fudbaler peruanskog kluba Sport Akvile Žoao Kontreras preživeo je udar groma, prenose lokalni mediji...Kontrerasa (21) je pogodio grom tokom revanš utakmice peruanskog kupa sa Union Fuerca Minerom. Pored fudbalera Kontrerasa grom je pogodio i pomoćnog sudiju, koji je bio u blizini fudbalera...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.