Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA I KAKO DALJE: Gvardiola u dilemi oko nastavka karijere

Jirgen Klop je od juče i zvanično novi menadžer Liverpula, a dugo se nagađalo da bi upravo on mogao da bude naslednik Gvardiole na klupi Bajerna.

Kako se Nemcu nije čekalo da Španac odluči o svojoj daljoj sudbini presekao je i prihvatio poziv iz Premijer lige, da bi se danas pojavila vest da će Gvardiola do kraja ove godine doneti konačnu odluku.
Naime, njemu Bajern već mesecima nudi da produži ugovor koji mu ističe na kraju ove sezone, a mediji pre svega u Engleskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tvrde da je on već postigao usmeni dogovor sa Mančester sitijem oko preuzimanja ekipe.
Šta će od svega biti i kakva će biti Gvardiolina odluka saznaćemo vrlo brzo jer se i kraj ove godine polako bliži.
The post ŠTA I KAKO DALJE: Gvardiola u dilemi oko nastavka karijere appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.