SMS vratio Lacio u pobednički ritam! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''SMS'' vratio Lacio u pobednički ritam! (video)

Posle poraza u rimskom derbinju u prošlom kolu, ekipa Lacija večeras odnela ceo plen iz Đenove.

U drugoj večerašnjoj utakmici 16. kola Serije A, Lacio je kao gost u Đenovi savladao Sampdoriju rezultatom 2:1.

Trećoj pobedi Rimljana u poslednje četiri utakmice veliki doprinos dao je i naš reprezentativac Sergej Milinković Savić, vodećim golom u 40. minutu, na asistenciju Felipea Andersona, a samo pet minuta kasnije Parolo je duplirao prednost gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << - 0:2! I opet je Anderson bio u ulozi asistenta.

''Nebesko plavi'' su u nastavku znalački sačuvali tu prednost sve do 89. minuta, kada je Šik dao kakvu-takvu nadu Đenovljanima, ali ostalo je premalo vremena da domaći učine nešto više.

Golove sa ove utakmice možete da pogledate OVDE.

Rimljanima je ovo deveta pobeda u sezoni, učvrstili su se na četvrtom mestu na tabeli sa 31 bodom, a Samdorija je ostala na 22.

Podsetimo, Krotone je ranije večeras savladao Peskaru sa 2:1.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA A: Milinković-Savić načeo Sampdoriju u pobedi Lacija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2016

U meču 16. kola Serije A Lacio je kao gost savladao Sampdoriju 2:1 (2:0), a jedan od junaka bio je mladi srpski reprezentativac.. . Lacio je posle poraza u gradskom derbiju od Rome uspeo da se vrati na pobednički kolosek. Nebesko-plavi su na ‘Luiđi Ferariju’ savladali Sampdoriju 2:1.. Igrao se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.