SLS: Borac u finišu do nove pobede, OFK Beograd bolji od Rada!

Izvor: HotSport.rs, 14.Okt.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Borac u finišu do nove pobede, OFK Beograd bolji od Rada!

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su ekipu Rada rezultatom 2:0, dok je čačanski Borac u nadoknadi vremena došao do nove pobede, nad Metalcem – 2:1, u 13. kolu Superlige Srbije. 

U derbiju između OFK Beograda i Rada, ”romantičari” su slavili golovima Mikića u 36. i Jovanovića u 78. minutu.
OFK Beogradu je ovo bila četvrta pobeda sa kojom je današnjem rivalu prišao na bod zaostatka, pošto ”romantičari” sada imaju 12, a Rad 13 bodova.  
Voždovac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je takođe kao domaćin bio bolji od Novog Pazara, a junak je bio strelac jedinog gola Marinković u 15. minutu. Voždovčani su meč završili sa desetoricom pošto je zbog dva žuta kartona u 82. minutu isključen Pavlović. 
FOTO: STARSPORT Sjajni Borac iz Čačka je posle turbulentne nedelje ugostio Metalac i osvojio nova tri boda. Čačani su bolje otvorili meč i poveli u 20. minutu preko Vujaklije. Ipak, 15 minuta pre kraja Dimitrijević je izjednačio na 1:1. 
Pobedu Čačanima doneo je Jevtović dva minuta pre kraja, za nastavak sjajnog niza Borca koji sada drugi na tabeli sa dva boda više od Javora koji od 19 sati dočekuje Mladost.
Niški Radnički je na svom ”Čairu” savladao subotički Spartak minimalnim rezultatom, a jedini pogodak na meču postigao je Ašćerić u 70. minutu. 

Superliga Srbije, 13. kolo:
Borac – Metalac 2:1 (1:0)
(Vujaklija 20, Jevtović 88 – Dimitrijević 73)
OFK Beograd – Rad 2:0 (1:0)
(Mikić 36, Jovanović 78)
Radnički Niš – Spartak 1:0 (0:0)
(Ašćerić 70) 
Voždovac – Novi Pazar 
(Marinković 15)
17:00 Radnik – Partizan
19:00 Javor – Mladost
Četvrtak:
19:00 Čukarički – Jagodina 
21.10.
17:30 Crvena zvezda – Vojvodina
 


 

The post SLS: Borac u finišu do nove pobede, OFK Beograd bolji od Rada! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL - Domaćinski!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2015

Četiri utakmice 13. kola Superlige Srbije igrane su u terminu od 15 časova a pobede na sva četiri susreta slavili su domaći sastavi...Prve četiri utakmice 13. kola SUperlige Srbije odigrane su u popodnevnom terminu od 15 časova u Nišu, Čačku i Beogradu...Slobodno možemo da konstatujemo da je...

Nastavak na Sportske.net...

Borac pobedio posle štrajka, domaćini sigurni

Izvor: B92, 14.Okt.2015

Fudbaleri Borca, OFK Beograda, niškog Radničkog i Voždovca ostvarili su pobede na svom terenu u prvim utakmicama 13. kola Superlige Srbije...Najubedljiviji su bili ‘Romantičari’ protiv Rada sa 2:0, Borac je sa 2:1 bio bolji od Metalca, dok su pobede od po 1:0 ostvarili Radnički protiv Spartaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.