SL: Večiti dva puta u jesenjem delu prvenstva!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: "Večiti" dva puta u jesenjem delu prvenstva!

Mesec dana pre početka nove sezone u Super ligi Srbije obavljeno je određivanje takmičarskih brojeva čime su utvrđen i raspored za sezonu 2017/2018.

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Zajednice fudbalskih klubova Super lige Srbije između ostalog je obavljeno i određivanje takmičarskih brojeva sa rasporedom prvenstva za takmičarsku sezonu 2017/18.

Aktuelni šampion Partizan počeće prvenstvo duelom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa novajlijom u ligi, šabačkom Mačvom koja će gostovati u Humskoj. Nakon toga sledi okršaj sa Javor Matisom, takođe u Humskoj.

Crvena zvezda će u prvom kolu ugostiti ekipu sa kojom je igrala u poslednjem kolu prošlosezonskog plej-ofa. Nakon meča sa Radničkim iz Niša na stadionu "Rajko Mitić" Zvezda gostuje Radu na Banjici.

Dva puta ćemo u jesenjem delu prvenstva gledati i "večite" derbije, a prvi je zakazan za 26. avgust. U 7. kolu će prednost domaćeg terena imati Crvena zvezda, dok će 13. decembra crveno-beli u goste aktuelnom šampionu.



Jesenji deo sezone trajaće od 22. jula do 13. decembra, dok bi prolećni deo šampionata trebalo da startuje 17. februara 2018. godine. Ligaški deo takmičenja biće okončan, ukoliko sve bude po planu, 5. aprila naredne godine.

Kompletan raspored takmičenja za sezonu 2017/2018 možete pogldati OVDE!
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspored Superlige za sezonu 2017/18 - prvi Večiti derbi već u 7. kolu!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017

U prvoj rundi spektakl u Šapcu, Radnički na Marakani....Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Zajednice klubova Superlige Srbije određeni su takmičarski brojevi sa rasporedom prvenstva za takmičarsku sezonu 2017/18. ..Fudbaleri Partizana odbranu titule šampiona započeće utakmicom protiv Mačve...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.