SL - Partizan nastavio niz u Železniku

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Partizan nastavio niz u Železniku

Vicešampion Srbije nastavio je pobedonosni niz trijumfom nad FMP Železnikom u okviru pretposlednjeg kola Mozzart Superlige.

Košarkaši Partizana upisali su desetu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu, pošto su u poslednjem meču 13. kola Mozzart Superligi Srbije slavili kao gosti u Železniku.

Partizan je slavio rezultatom 85:71 (22:11, 25:17, 17:25, 21:18) pa će u poslednjem kolu pokušati da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mega Leks i da se nada čudu na Dorćolu kako bi eventualno ligaški deo sezone završio na prvom mestu.

Crno-beli su odigrali jedno od najboljih prvih poluvremena u tekućoj sezoni i upravo je to bio tas na vagi kada je večerašnja utakmica u pitanju.

Serijom 14:0 sredinom prvog kvartala gosti su stigli do dvocifrene prednosti koja je u pojedinim trenucima iznosila i preko 20 poena.

Ekipa FMP Železnika napravila je seriju na startu trećeg kvartala pa je smanjila zaostatak, ali je to bilo sve što su domaći uspeli da urade u večerašnjem duelu sa Partizanom.

"Panteri" nisu mogli da računaju na suspendovanog Ajzeu Ostina, dok je Partizan nastupio bez centra Uroša Lukovića.

Najbolji pojedinac na meču bio je Vilijam Hečer sa 18 poena (2/5 za dva, 4/4 za tri) i 3 asistencije, a pratili su ga Novica Veličković, Stefan Birčević i Adin Vrabac sa po 11 poena.

Kapiten Partizana upisao je 5 skokova, a najbolji asistent u redovima pobedničkog sastava bio je Branislav Ratkovica sa 10 dodavanja za koš.

Dragan Apić sa 15 i Aleksa Radanov sa 12 poena bili su najefikasniji u domaćem timu.

U poslednjem kolu Partizan NIS dočekuje Mega Leks, dok će FMP na megdan Borcu u Čačku.

Tek nakon poslednjeg kola znaćemo konačan raspored na tabeli jer postoji mogućnost da dođe do rokade na samom vrhu, ali i trećoj i četvrtoj poziciji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Partizan pronašao formulu za FMP, ali u plej-ofu ništa ne ide na ‘recept’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2017

Košarkaši Partizana zadržali su priključak za Crvenom zvezdom pobedom nad FMP-om u Železniku rezultatom 85:71 u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige Srbije.. . Partizan je došao do relativno lake pobede nad FMP-om, najlakše ove sezone protiv ‘pantera’, a po svemu sudeći, najverovatnije...

Nastavak na HotSport.rs...

Superliga: Partizan ne odustaje od potere za Zvezdom, laka pobeda "crno-belih" u Železniku (FOTO)

Izvor: BKTV News, 31.Maj.2017

Košarkaši Partizana su u 13. kolu Superlige ostvarili laku pobedu nad FMP-om u Železniku...Na kraju je bilo 85:71 za "crno-bele", koji su od početka do kraja bili bolji tim...Uskoro počinje meč 13. kola @KLSrbije..FMP - #KKPartizan pic.twitter.com/h1q6dlLs8P..Serijom 14:0 u prvoj četvrtini Partizan...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.