SASTAVI - Tomić napravio jednu promenu u odnosu na Kup!

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SASTAVI - Tomić napravio jednu promenu u odnosu na Kup!

Derbi 25. kola Superlige igra se večeras na niškom ''Čairu'', gde se sastaju akteri četvrtfinala Kupa od pre četiri dana.

Kao što znate, prethodni duel Partizana i Radničkog odigran je u Humskoj pred praznim tribinama, a crno-beli su slavili sa 2:0.

Večeras je u prvenstvenom susretu Radnilčki domaćin na svom ''Čairu'', a kada su sastavi ekipa u pitanju, trener Partizana Ivan Tomić je napravio jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promenu u odnosu na pomenuti duel u Kupu - umesto Saše Lukića, ovoga puta počinje Darko Brašanac od prvog minuta.

Radnički: Jovanović S. Aleksandar, Bulatović Radoš, Bulatović Darko, Petrović, Lakić-Pešić, Bogdanović, Đuričković, Marjanović, Apostolović, Mrkić, Jovanović Aleksandar.



Klupa: Konovalov, Todorović, Mitrović, Krstić, Mitrović, Stevanović, Jovanović Aleksa.

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac, Everton, Brašanac, Kosović, Mihajlović, A. Stevanović, Ilić.

Klupa:  Kljajić, Jevtović, Golubović, Božinov, M. Stevanović, Vlahović, Lukić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UŽIVO - Radnički Niš vs Partizan (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2016

U Nišu se igra derbi 25. kola Superlige i već drugi dvoboj ove dve ekipe u poslednja četiri dana. Partizan vodi od 60. minuta igre sa 1:0!..Podsetimo, Partizan je u sredu u četvrtfinalu Kupa savladao Radnički sa 2:0, ali crno-beli još uvek jure prve bodove u drugom delu sezone u Superligi, s obzirom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.