Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA PAVLOVIĆ ZOVE GROBARE: Svi u Pionir kada je najteže! (VIDEO)

Košarkaši Partizana danas od 19 časova dočekuju Mega Leks u derbiju 15. kola ABA JTD lige, a ljubimac Grobara je pozvao sve one kojima je srce crno-belo da večeras dođu u “hram košarke”.

Pred “parnim valjkom” je možda i najvažniji meč sezone u borbi za četvrto mesto. Četa Petra Božića morala bi da savlada Mega Leks ako želi da se ove sezone bori za F-4. Zbog toga Grobare u Pionir >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz Atine zove i ljubimac navijača sa “juga” Aleksandar Pavlović. Evo šta je Grobarima poručio član Panatinaikosa:
(Izvor: YouTube/PartizanBC)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega srušila Partizan u Pioniru posle -18!

Izvor: B92, 19.Dec.2015

Košarkaši Mega Leksa pobedili su Partizan u Pioniru sa 85:78, u utakmici 15. kola regionalne ABA lige...Tim Dejana Milojevića je pred 5.500 gledalaca do pobede stigao velikim preokretom u poslednjih 15 minuta utakmice...Partizan je u 26. minutu vodio sa 55:37, imao je praktično dobijen meč, ali...

Nastavak na B92...

CRNO-BELI TEROR: Džons upalio motore, valjak gazi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2015

Partizan na poluvremenu vodi sa 42:29 protiv Mega Leksa.. . Džons je postigao 14 poena, a kapiten Marinković 11. Ovo je Grobare bacilo u trans:. Izvot: YouTube/partizan video materijal. Pljušte, konačno i trojke: izvor: YouTube/Partizan video materijal. Može i Milutinović: Izvor: YouTube/Partizan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.