Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO JE ČUKA ZA EVROPU: FSS nije dao licence Partizanu i Zvezdi?

Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije razmatrala je zahteve 11 klubova i odlučila je da jedino Čukaričkom izda licencu za nastup u takmičenjima u organizaciji UEFA, ali i u Superligi.

Razmatrani su dokazi vezani za sve kriterijume: sportske, infrastrukturne, personalno-administrativne, pravne i finansijske.
Sve uslove su ispunili jedino Brđani, a ostali klubovi imaju mogućnost da u žalbenom postupku dokažu ispunjenje svih kriterijuma i da na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << obezbede licence za sezonu 2015/16, dodaje se u saopštenju.
U saopštenju nije precizirano koji klubovi ne ispunjavaju kriterijume za licenciranje, ali nije teško pretpostaviti koji su to klubovi i da su među njima i večiti rivali…
hotsport.rs       
The post SAMO JE ČUKA ZA EVROPU: FSS nije dao licence Partizanu i Zvezdi? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.