Ruski trener neće tamnopute u timu

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski trener neće tamnopute u timu

Trener Rostova Igor Gamula šokirao je medije širom sveta svojim objašnjenjem zašto odbija da dovede tamnopute igrače u ruski klub.

Gamula je u izjavi za lokalne medije rekao da Rostov već ima „dovoljno tamnoputih igrača“ i dodao da klub „već ima šest takvih stvari“ u timu.

Takve komentare on je izneo kada je na jednoj konferenciji posle meča upitan da li će Rostov pokušati da dovede kamerunskog defanzivca Banoaa Angbvu.

Međutim, tu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio kraj šokantnim izjavama ruskog trenera. Upitan da prokomentariše činjenicu da je petorica igrača bolesno i da svi imaju visoku temperaturu, Gamula je rekao da je to zbog epidemije Ebole.

Već brinem da je to Ebola“, rekao je Gamula, ali je dodao da je to bila šala.

Rostov je 54-godišnjeg Gamulu na mesto trenera doveo u septembru. On se nedavno našao na udaru kritika Fudbalskog saveza Rusije zbog intervjua jednoj televiziji u kojem se drao na novinara i kritikovao sudije.

Rostov trenutno drži 14. mesto na tabeli ruske Premijer lige koja broji 16 klubova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.