Rusi u šoku: A kako to Felps može na OI?!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi u šoku: ''A kako to Felps može na OI?!''

Povodom najnovije odluke FINA da svi ruskim plivačima koji su ranije koristili doping sredstva ne bude dozvoljeno učešće na Olimpijskim igrama, oglasio se vicešampion iz Londona Evgenij Korotiškin.

Korotiškin je u izjavi ruskim medijima postavio pitanje kako je moguće da isti aršin ne važi i za najboljeg američkog plivača Majkla Felpsa, koji je svojevremeno takođe koristio nedozvoljena sredstva, konkretno marihuanu.

''Ako žele da se pridržavaju načela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čistog sporta i strogo primenjuju mere diskvalifikacije, onda neka važe za sve sportiste, odakle god da dolaze!

I kako onda može da učestvuje Majkl Felps, koji je bio suspendovan zbog korišćenja marihuane i još ga pritom svi podržavaju?

Ovo nema veze sa sportom, u pitanju je samo napad na Rusiju, bez ikakvog osnova'',
poručio je Korotiiškin.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ruski olimpijski vicešampion: Kako to Amerikanci mogu u Rio, a dopinguju se kao i svi!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016

Olimpijski vicešampion u plivanju Jevgenij Korotiškin izjavio je da aršini FINA oko dopinga nisu jednaki za sve i da suspenzija ruskih plivača nema veze sa sportom...- Ukoliko FINA hoće da se drži načela čistog sporta i strogo primenjuje mere diskvalifikacije zbog dopinga, onda neka to važi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.