Rukavina poslao Pantića u Kordobu!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukavina "poslao" Pantića u Kordobu!

Viljareal pozajmio srpskog desnog beka na godinu dana posle dovođenja Antonija Rukavine.

Promenio klub: Aleksandar Pantić

 

Jedan Srbin je stigao u Viljareal, drugi odlazi. Čelnici Žute podmornice pojačali su defanzivu dovođenjem Antonija Rukavine iz Valjadolida, što je uticalo na odluku da se na godinu dana odreknu usluga Aleksandra Pantića, koji se takođe najbolje snalazi na poziciji desnog beka.

 

Pantić će u predstojećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezoni igrati za Kordobu, što znači da će ostati u Primeri, s obzirom na to da je klub iz Andaluzije zauzeo sedmo mesto u Segundi, ali je kroz baraž izborio plasman u elitni rang.

 

Inače, ovo je nekadašnjeg mladom reprezentativcu Srbije, rođenom 1992. godine, četvrti klub u profesionalnoj karijeri, pošto je pre Vilajreala igrao za Rad i Crvenu zvezdu, s kojom je raskinuo ugovor zbog neisplaćenih dugovanja. Prošle sezone je za Žutu podmornicu odigrao svega sedam mečeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.