Ruiz: Biću sve bolji, gol za suprugu

Izvor: Mondo, 30.Jul.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruiz: Biću sve bolji, gol za suprugu

Zvezdin novajlija postigao je prvi pogodak u crveno-belom. Najavljuje svoje bolje igre.

Foto: MN Press

Kostarikanac Džon Ruiz "otključao" je u petak gol Metalca, pogodivši na "Marakani" za vođstvo Crvene zvezde 1:0.

Posle njegovog prvog pogotka u dresu šampiona, snažnim udarcem sa desne strane šesnaesterca, nedostižnih 3:0 postavili su Ugo Vijeira i Marko Poletanović, dok su gosti potom samo ublažili poraz, golom raspoloženog Nemanje Mladenovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Nakon meča, Ruiz je istakao da se dobro osećao na terenu.

"Drago mi je da sam protiv Metalca dobio više minuta, ali trener najbolje zna šta je potrebno ekipi i kako on odluči - tako će biti", rekao je Kostarikanac za klupski sajt.

Gol je namenio svojoj lepšoj polovini.

"Srećan sam zbog pogotka i posvećujem ga svojoj supruzi, jer joj je rođendan", dodao je on.

Nakon prvog kola i remija protiv Napretka, Božović je na konferenciji za novinare objasnio da Ruiz još nema snage da odigra svih 90 minuta. Posle večerašnje utakmice, ofanzivac Zvezde i sam je govorio o svojoj spremi.

"Nisam još u najboljoj formi, ali polako ću povećavati i fizičku spremnost i nadam se da ću uskoro dostići željenu formu".

Iako je kratko u klubu, Ruiz je veoma svestan značaja sledećeg meča za Crvenu zvezdu. Ludogorec stiže u Srbiju u ponedeljak, a revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigran u utorak, od 20.30 časova.

"Protiv Ludogoreca će svakako će biti teško, već smo igrali protiv njih i znamo da su organizovana ekipa. Moramo ući inteligentnije u utakmicu, i ako bude tako, verujem da možemo pobediti. Verujem da će nam podrška navijača mnogo značiti i očekujem veliku posetu protiv Ludogoreca", podvukao je Ruiz.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.