Rožer i Tekau protiv Bolelija i Fonjinija za dubl finale na Australijan openu

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rožer i Tekau protiv Bolelija i Fonjinija za dubl finale na Australijan openu

Poznato je i drugo polufinale dubl konkurencije na Australijan openu u kojem će igrati italijanski par Fabio Fonjini i Simone Boleli protiv Žan-Žilijena Rožera i Orije Tekaua.

Boleli i Fonjini uspeli su posle dva taj-brejka da savladaju Pabla Kuevasa i Davida Marera sa 7:6(5), 7:6(5), dok su Rožer i Tekau eliminisali Dominika Inglota i Florina Mergeu sa 6:4, 7:6(3).

Od ranije su poznati rivali za drugo mesto u finalu, a za mesto u samom završnici boriće se Ivan Dodig i Marselo Melo na jednoj, te Nikolas Mau i Pjer-Hju Erber na drugoj strani.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Finale: Fonjini i Boleli na Maija i Erbera

Izvor: B92, 29.Jan.2015, 05:03

Italijanski par Fabio Fonjini i Simone Boleli plasirali su se u finale Australijan opena, pošto su pobedili Oriju Tekaua i Žan-Žulijana Rožera sa 6:4, 3:6, 6:3...Italijani su eliminisali šeste nosioce furioznom serijom u odlučujućem setu – gubili su sa 3:1, ali su potom uzeli pet gemova u nizu...Fonjini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.