Rozberg: Drago mi je zbog tima, ali sam tužan zbog sebe

Izvor: Sportal.rs, 22.Sep.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozberg: Drago mi je zbog tima, ali sam tužan zbog sebe

Niko Rozberg je priznao da mu je bilo teško da gleda Luisa Hamiltona, kolegu iz Mercedesa, kako pobeđuje na Velikoj nagradi Singapura. Rozberg je morao zbog silnih problema sa bolidom da odustane od trke na stazi Marina Bej.

- Ja sam podeljen na dve stane. Drago mi je zbog tima, što je jedan automobil pobedio. Što je ekipa imala za koga da navija. Imali smo solidan dan, važna nam je pobeda, da Red Bul ne osvoji više bodova – rekao je Niko, s obzirom na to da Red Bul prati Mercedes >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u konkurenciji konstruktora, a onda iskreno priznao:

- To je jedna polovina. S druge strane, razočaran sam što nisam bio u mogućnosti da završim trku. Želeo sam da pobedim, prenosi mediji.

(Foto: Beta/AP/Tim Chong, Pool)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.