Ronaldinjo od leta u Milanu

Izvor: B92, 12.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo od leta u Milanu



Brazilski as Ronaldinjo postigao je preliminarni dogovor sa rukovodstvom Milana, saopštili su čelnici višestrukog evropskog i italijanskog šampiona i Ronaldinjov agent, i od transfera na "San Siro" deli ga još samo "zeleno svetlo" čelnika Barselone. "Ronaldinjo i Milan su postigli dogovor", rekao je njegov agent Roberto de Ašis. "Postigli smo načelan sporazum sa igračem. Ostalo je da se dogovorimo sa Barselonom. Dajte nam vremena", izjavio je direktor Milana Adrijano Galijani. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ronaldinjo bi sa Milanom trebalo da potpiše ugovor do 2012. godine, vredan 8 miliona evra godišnje, objavio je najtiražniji italijanski sportski dnevnik "Gazzetta dello Sport".

Iznos transfera trebalo bi da bude između 20 i 30 miliona evra.

Zbog gubitka forme i problema sa povredom, 28-godišnji Brazilac imao je, po njegovim standardima, očajnu sezonu na "Nou Kampu", koja je nedavno skraćena zbog nove povrede.

Rukovodstvo Milana posle sezone loših rezultata planira temeljnu obnovu tima, koji se ove sezone bori za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim Karla Ančelotija već ima osam poraza i četiri boda manje od četvrtoplasirane Fjorentine. Do kraja sezone u Seriji A ostalo je još 6 rundi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldinjo se dogovorio sa Milanom

Izvor: Fudbalica, 12.Apr.2008

Brazilski internacionalac i sada već bivši fudbaler Barselone, Ronaldinjo, kako se čini dogovorio se sa Milanom oko prelaska u ovaj italijanski klub. Naime Ronaldinjo već duže vremena ne igra za Barselonu, zbog povrede butnog mišića, ali izjave nekih zvaničnika Barselona se dovele u pitanje da...

Nastavak na Fudbalica...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.