Subota, 12.04.2008.

12:57

Ronaldinjo od leta u Milanu

Izvor: B92, eurosport

Default images

Brazilski as Ronaldinjo postigao je preliminarni dogovor sa rukovodstvom Milana, saopštili su čelnici višestrukog evropskog i italijanskog šampiona i Ronaldinjov agent, i od transfera na "San Siro" deli ga još samo "zeleno svetlo" čelnika Barselone. "Ronaldinjo i Milan su postigli dogovor", rekao je njegov agent Roberto de Ašis. "Postigli smo načelan sporazum sa igračem. Ostalo je da se dogovorimo sa Barselonom. Dajte nam vremena", izjavio je direktor Milana Adrijano Galijani.

Ronaldinjo bi sa Milanom trebalo da potpiše ugovor do 2012. godine, vredan 8 miliona evra godišnje, objavio je najtiražniji italijanski sportski dnevnik "Gazzetta dello Sport".

Iznos transfera trebalo bi da bude između 20 i 30 miliona evra.

Zbog gubitka forme i problema sa povredom, 28-godišnji Brazilac imao je, po njegovim standardima, očajnu sezonu na "Nou Kampu", koja je nedavno skraćena zbog nove povrede.

Rukovodstvo Milana posle sezone loših rezultata planira temeljnu obnovu tima, koji se ove sezone bori za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim Karla Ančelotija već ima osam poraza i četiri boda manje od četvrtoplasirane Fjorentine. Do kraja sezone u Seriji A ostalo je još 6 rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: