Romina parodija na predstavljanju novog igrača: Evo ga, tu je, samo objavite, zašto se mučite – potpisao Defrel! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romina parodija na predstavljanju novog igrača: Evo ga, tu je, samo objavite, zašto se mučite – potpisao Defrel! (VIDEO)

Francuski napadač na izuzetno šaljiv način promovisan u dresu Vučice

Roma je zvanično završila posao i sa 10. pojačanjem u letnjem prelaznom roku, a u pitanju je dosadašnji napadač Sasuola Gregoa Defrel, koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu za 5.000.000 evra, uz obavezan otkup za još 15.000.000 na kraju sezone, ali i dodatne bonuse koji bi Sasuolu mogli da donesu priliv od još 3.000.000. Tada će Francuz staviti paraf do leta 2022. godine.

Uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vučice je napravila pravi šouprogram na Defrelovoj prezentaciji, napravivši šaljivu parodiju na prošlogodišnju prezentaciju obnove ugovora golmana Sautemptona Stjujarta Tejlora, kada da je napraveljen dramatični video sa komentarima koji su se pojavljivali na društvenim mrežama.

Video, na kojem se pojavljuju specijalci, prete komentari mahom sa Tvitera, koji su ostavljali Romini navijači, iziritirani dužinom toka pregovora između tri strane:

„On je tu…“.

„Još jedan bespotrebno razvučena prezentacija...“.

„Bespotrebno, prekomplikovano“.

„Samo objavite Romino pojačanje...“.

„Radnja zaista nema nikakvog smisla“.

„Zašto se muče sa tim stvarima“.

Defrel je u Sasuolo stigao 2015. godine iz Ćezene, a ponikao je u mlađim kategorijama Parme. Potpunu eksploziju doživeo je pod vođstvom Euzebija di Frančeska, koji ga vidi kao važam šraf tima u narednoj sezoni.

Are we doing this right? #ASRoma  pic.twitter.com/u3qZ6OKFGm

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Roma najnovije pojačanje predstavila originalnim videom (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2017, 00:06

Fudbalski klub iz italijanske prestonice, angažovao je i šesto pojačanje ovog leta...Nakon Rika Karsdorpa (Fejenord), Ektora Morena (PSV), Džengiza Undera (Bašakšehir), Lorenca Pelegrinija (Sasuolo) i Maksima Gonalona (Lion) u redove "Vučice" stigao je i francuski internacionalac iz redova Sasuola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.