Rodžers prodao napadača!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers prodao napadača!

Fabio Borini napustio "Enfild" ali se neće vratiti u domovinu, kako se očekivalo!

Fabio Borini neće u Inter ili Lacio, na kraju ostaje u Premijer ligi.

Liverpul i Sanderlend su postigli dogovor, italijanski napadač se seli na sever, suma je 8 miliona evra, plus 2 bonusa. "Crnim mačkama" je potreban očajnički napadač, jasno da ih čeka grčevita borba za opstanak, prošle godine, uz Vilu su imali najviše problema u ofanzivi.

Borini je pre dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio u Sanderlendu, postigao je 7 golova u tridesetak mečeva, a svojevremeno je bio na pozajmicama u Romi iz Parme, dok ga je Čelsi slao u Svonsi.

Ima 24 godine, svojevremeno veliki talenat koji nikada nije dobio šansu u velikim klubovima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borini iz Liverpula u Sanderlend za 9 miliona

Izvor: B92, 31.Avg.2015

Dosadašnji napadač Liverpula Fabio Borini potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Sanderlendom. Borini (24) je sezonu 2013-2014 proveo u Sanderlendu na pozajmici, a prošle sezone se vratio u Liverpul. On je prošle sezone za 'Crvene' odigrao 14 prvenstvenih utakmica i postigao jedan gol.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.