Rodžers: Sterling ne ide nigde

Izvor: B92, 02.Apr.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Sterling ne ide nigde

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers uveren je da Rahim Sterling neće napustiti klub krajem sezone, iako su propali pregovori o novom ugovoru.

20-godišnji Sterling, kome aktuelni ugovor ističe za dve godine, odbio je novi vredan 100.000 funti nedeljno, što je značajno povećanje u odnosu na 35.000, koliko dobija sada.

Mladi fudbaler je u intervjuu za BBC rekao da neće govoriti o svojoj budućnosti do kraja sezone, ali je Rodžers uveren da će engleski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti na “Enfildu” i naredne.

Rahimu je ostalo još dve i po godine ugovora i on na leto neće nigde ići”, rekao je Rodžers.

Sterling je u Liverpulu od 2012. i do sada je na 88 utakmica u Premijer ligi dao 17 golova. On je za reprezentaciju Engleske od 2012. nastupao na 14 mečeva i bio strelac jednog gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžers: Sterling nigde ne ide

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2015

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers uveren je da Rahin Sterling neće napustiti klub krajem sezone, iako su propali pregovori o novom ugovoru...Dvadesetogodišnji Sterling, kome aktuelni ugovor ističe za dve godine, odbio je novi angažman vredan 100.000 funti nedeljno, što je značajno povećanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rodžers objasnio Sterlingu zašto mora da produži ugovor: Liverpul je sila, ugledaj se na Džerarda (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2015, 11:00

„Ukoliko klub ne želi da ga proda neće ga ni prodati“, poruka je trenera Crvenih mladom napadaču posle odbijanja ponude za produžetkom saradnje..Nisam alav na novac, nego hoću da osvajam trofeje. Tako je Rahim Sterling (20) opisao odluku da odbije 135.000 evra nedeljno vredan ugvor koji su pred...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.