Vojvodina deklasirala Spartak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina deklasirala Spartak

Nekoliko hiljada gledalaca u Novom Sadu očekivalo je da će u poslednjem meču 7.kola Super lige videti pravi pokrajinski derbi, a zapravo su prisustvovali fudbalskom času koji je Vojvodina održala Spartaku, uz konačnih pet golova u mreži Subotičana.

Sve je počelo u 13.minutu, kada je Malbašić golom krunisao odličnu akciju „crveno-belih".

U tim trenucima pas igra domaćih bila je veoma precizna, a prednost je duplirao Ašćerić u 31.minutu kada se odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << snašao u petercu gostiju, posle dodavanja Kovačevića nakon kornera.

Spartak je u finišu poluvremena imao odličnu priliku da se vrati u igru, ali je Mudrinski bio veoma neprecizan.

Slika na terenu „Karađorđa" nije se promenila ni u drugom delu. Vojvodina je nastavila sa presingom na polovini protivnika, a iz takve igru ređale su se i šanse.

U 61.minutu, Jovančić je odlično asistirao, a Paločević bio na pravom mestu za 3:0.

U finišu susreta, trener Vojvodine, Nenad Lalatović, izvršio je pravovremene izmene, a kao pun pogodak bilo je uvođenje mladog Lazara Zličića koji je sa dva gola, u 77. i 85.minutu, stavio tačku na odličnu predstavu igrača u „crveno-belim" dresovima.

Novosađani su pokazali da će ove sezone nakon uspešne epizode na evrosceni, konkurisati za visok plasman u superligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nova pobeda Vojvodine, pet golova Spartaku

Izvor: Beta, 28.Avg.2016

Fudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu subotički Spartak s ubedljivih 5:0 u poslednjoj utakmici sedmog kola Super lige Srbije.Ekipa iz Novog Sada je druga na tabeli sa 16 bodova, tri manje od prvoplasirane Crvene zvezde, ali i sa utakmicom manje. Na drugoj strani, Spartak je na petoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.