Rasprodaja u Oklahomi: Original dres Kevina Durenta – 50 dinara!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodaja u Oklahomi: Original dres Kevina Durenta – 50 dinara!

Odlazak Kevina Durenta iz Oklahome u Golden Stejt, ne samo što je igrački osiromašio Tander, već se i negativno finansijski odražava na tu franšizu.

Svesni da je dres bivše prve zvezde gotovo devalviran u očima navijača Oklahome, marketing služba kluba je odlučila da preostali kontigent Durentovih dresova iz prodavnica snizi za neverovatnih 99 posto!

Prema tome, replika dresa čija je regularna cena iznosila 69.99 dolara, sada, posle korigovanja cene, staje 48 centi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (otprilike 50 dinara)!

I pored ovako ekstremnog sniženja koje se dešava jednom u deset godina, mnogi navijači Tandera ni "u ludilu" ne žele da kupuju komad opreme "izdajnika", mada, izveštaji predstavnika franšize kažu da su svi dresovi rasprodati.

- Mi nismo kupili nijedan takav dres, niti nameravamo, jer smo prilično ljuti na Durenta - rekao je 47 - godišnji fan Tandera za američke medije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navali narode, ovo je najjeftiniji dres na svetu! Kupite ga za 53 dinara (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2016

Ali prvo ćete morati da skoknete do Oklahome....Dosta je vremena prošlo otkako je jedan od najboljih košarkaša današnjice prešao iz redova Tandera u Golden Stejt, navijače strasti malo su smirile posle onog paljenja dresova, ali u Oklahomi i dalje rade na tome da na svaki način ponize nekadašnjeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.