Rašović: Penal je prelomio meč

Izvor: B92, 20.Okt.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Penal je prelomio meč

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede u Jagodini (3:0) da je presudni trenutak utakmice bio penal koji domaćin nije iskoristio u prvom poluvremenu.

Jagodini je penal dosuđen u 32. minutu, pri rezultatu 0:0, a Stojković je odbranio udarac Damjanovića.

"U prvih deset minuta, dozvoli smo Jagodini da totalno preuzme inicijativu, u tom periodu su imali penal koji nisu iskoristili i taj momenat je okrenuo utakmicu u našu korist."

"I drugi gol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo dali na vreme, preuzeli kontrolu, tako da smo na kraju rutinski sa još jednim pogotkom, priveli utakmicu kraju", rekao je Rašović posle meča.

Ovim trijumfom Partizan se posle devetog kola ponovo osamio na prvom mestu na tabeli Superlige sa dva boda više od drugoplasiranog Čukaričkog.

Trener Jagodine Mladen Dodić je istakao da je tradicija bila protiv njegovog tima.

"Odlično smo ušli u meč imali najbolju šansu do sada u svim mečevima, da postignemo pogodak i to prvi, kada nismo uspeli usledio je veliki pad u igri mojih igrača", rekao je Dodić.

On je dodao da mu nije jasno kako je ekipa toliko pala nakon promašaja sa bele tačke.

"Ne sme jedan promašeni penal toliko da ostavi traga na moje igrače, sigurno da tu ima i moje odgovornosti. Želimo što pre da se vratimo u seriju koju smo imali pre ove utakmice i to već u sledećem kolu protiv Rada na Banjici", rekao je Dodić i čestitao Parizanu na zasluženoj pobedi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rašović: Penal je prelomio meč

Izvor: B92, 20.Okt.2013

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je posle pobede u Jagodini (3:0) da je presudni trenutak utakmice bio penal koji domaćin nije iskoristio u prvom poluvremenu...Jagodini je penal dosuđen u 32. minutu, pri rezultatu 0:0, a Stojković je odbranio udarac Damjanovića..."U prvih deset minuta, dozvoli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.