Raščić: Gol Partizanu ispraznio bateriju na mobilnom

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raščić: Gol Partizanu ispraznio bateriju na mobilnom

Posle meča protiv šampiona, u Novom  Pazaru ne smiruju se strasti. Nerešen rezultat superligaškog debitanta sa Partizanom još izaziva mnogo komentara.

Duel dva tima se prepričava i analizira na temu „šta bi bilo kad bi bilo“: da je Stojanović pogodio glavom za 2:0, da nije dosuđen prekršaj nad Rnićem kada je Đalac bio u punom trku ka golu Stojkovića, da je Partizan u petom minutu zaustavnog vremena postigao gol za pobedu...
Najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << razloga za zadovoljstvo imao je strelac gola za Novi Pazar, korpulentni centarfor, pojačanje dovedeno u zimskom prelaznom roku, Admir Raščić.

Ovaj gol je najznačajniji u mojoj karijeri. Na debiju u Super ligi postigao sam gol i to protiv velikog Partizana. Nisam ni sanjao bolji početak. Napadač sam i od mene se, naravno, očekuju golovi, ali gol na ovakvoj utakmici zaista znači mnogo i meni i celoj ekipi – kaže Raščić.
Korpulentni napadač kaže da ne može da stigne da odgovori na sve telefonske pozive i mnogobrojne SMS poruke koje je dobio posle utakmice.
Nisam ni slutio koliko je ljudi usrećio moj gol Partizanu. Telefon mi je pun poruka, a baterija prazna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raščić: Gol Partizanu ispraznio bateriju na mobilnom

Izvor: Utakmica.rs, 05.Mar.2012

Posle meča protiv šampiona, u Novom  Pazaru ne smiruju se strasti. Nerešen rezultat superligaškog debitanta sa Partizanom još izaziva mnogo komentara. Duel dva tima se prepričava i analizira na temu "šta bi bilo kad bi bilo": da je...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.