Rajola ponudio Donarumu ozbiljnim Kinezima, da li je ovo objava rata?

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2017, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola ponudio Donarumu "ozbiljnim" Kinezima, da li je ovo objava rata?

Samo njemu može da padne na pamet ovakva stvar. Da li je ovo pritisak na Milan, ili odgovor na nameru "Rosonera" da ne puste mladog golmana, čak i ako ne potpiše ugovor?

Nema sastanka između Mina Rajole i čelnika Milana.

Novi vlasnici nude Donarumi kapitensku traku i oko 3.5 miliona evra, do 4 sa bonusima.

Njegov menadžer i dalje smatra da su neozbiljni, da novi vlasnici nemaju novca da naprave ekipu za veće domete, a neke stvari mu daju za pravo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Juče je recimo otkriveno da će Milan praktično na leto otplatiti 70 miliona preuzetog duga nakon promene vlasnika, a da samo 50 ostaje za pojačanja. To je nedovoljno za bilo kakve ozbiljne pomake, pa nije ni čudo što Rajola čeka leto da bi klub uveo u cajtnot, tada Donaruma ulazi u poslednju godinu ugovoru.

Pravu bombu objavili su italijanski mediji jutros, navodno je Rajola ponudio golmana Interu, "Saning" je ozbiljna kineska kompanija, imaju novca, svakako da ne bi imali nimalo milosti prema zemljacima, i ako budu mogli da dovedu Donarumu oni će to učiniti.

Kad komunisti naređuju! Bez pozdrava Interovih i Milanovih Kineza na derbiju! https://t.co/BDbvolXYPg

— Sportske.net (@sportske) April 17, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.