Rajola Juventusu: Ne ljutite se na mene, dovodim ga na zimu!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajola Juventusu: "Ne ljutite se na mene, dovodim ga na zimu!"

Poznati menadžer otkrio plan. Zbog čega su u Juventusu ljuti?

Razlog nije Pol Pogba, iako će to nerado priznati, u Torinu su želeli da ga prodaju, kako bi imali novac za sjajan prelazni rok.

Razlog zbog čega su "ljuti" na Rajolu je Blez Matuidi.

Sve je bilo dogovoreno i oni su praktično već uračunali veliko pojačanje.

"Paratići i Marota su ljuti na mene, ali nije moja krivica. Oni znaju da držim reč, sve je bilo gotovo, ali je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Al Kelaiifi spustio rampu", kaže Rajola.

Uverava ljude iz Juventusa da Matuidi neće potpisati nov ugovor.

"Neće sigurno, to su lažne informacije, videću da ga dovedem u Juventus u januaru. Ali, nije lako uzeti igrača od Pari Sen Žermena", dodaje Rajola.

Iza cele priče stoji ljutnja Parižana na Juve koji im je, kako kažu "ukrao" Komana pre par godina. Pokušavao je to isto sa još par igrača, ali su "Sveci" odoleli.

Zbog toga su blokirali Matuidija, pa se Juve okrenuo u poslednji čas Vitselu i taj transfer je propao u poslednjim minutima. Sada čekaju Vitsela da dođe kao slobodan igrač, ali i dalje žele Matuidija.

Rajola se naravno šali za ljutnju, ima moćnog zaštitnika u liku Pavela Nedveda čiji je bio menadžer desetak godina...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rajola: U Juventusu su ljuti na mene, misle da sam ih zavrnuo

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2016, 09:46

Poznati menadžer ističe da nije njegova krivica što Blez Matuidi nije obukao crno-beli dres..Juventus je ljut na Mina Rajolu. Tačnije, sportski direktor Fabio Paratići. Razlog je Blez Matuidi, odnosno propao transfer ovog fudbalera iz Pari Sen Žermena u Staru damu ovog leta...U Torinu misle da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.