Rajkoviću suspenzija do kraja sezone!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajkoviću suspenzija do kraja sezone!

Čeka se još samo potvrda Disciplinske komisije

Zbog tankih živaca – suspenzija do kraja sezone!

Srpskog golmana Predraga Rajkovića očekuje žestoka kazna zbog haosa koji je napravio neposredno po završetku utakmice između Makabija i Bnei Šahina, kada je fizički nasrnuo na trenera protivničkog tima.

Izraelski mediji javljaju da perspektivnog čuvara  Makabija mreže čeka pauza do kraja sezone i da se trenutno samo čeka ozvaničenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ove odluke od strane Disciplinske komisije.

Haos u Izraelu: Predrag Rajković nasrnuo na trenera! (VIDEO)

U slučaju da Rajković zaista zaradi ovakvu kaznu to znači da neće moći da brani do kraja sezone, što će umnogome uticati na Makabijeve šampionske ambicije. Tim iz Tel Aviva trenutno je drugoplasirani na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na Hapoel Ber Ševu, tri kola pre kraja takmičenja.

Makabi do kraja sezone čekaju dueli upravo sa prvoplasiranim Hapoelom, te Hapoel Ranom i Makabi Haifom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) ŽESTOKA KAZNA: Za Predraga Rajkovića završena sezona zbog napada na protivničkog trenera

Izvor: Kurir, 29.Apr.2016

...Izraelski mediji su jednoglasni da srpskog golmana čeka drakonska kazna zbog nasrtaja na trenera BneiŠahina Josija Abukasisa i da se čeka samo potvrda disciplinskih organa da je suspendovan tri meča..Makabi će tako biti značajno oslabljen u finišu prvenstva u kome se bori za titulu Tri kola...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.