Rajevac napustio Al Ahli

Izvor: Blic, 20.Feb.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajevac napustio Al Ahli

Milovan Rajevac je napustio mesto trenera saudijskog Al Ahlija nakon pet meseci u klubu zbog privatnih problema, prenosi "Ghannasoccer.net".

Rajevac je obavestio upravu kluba da mora da se rastane od svojih igrača zbog porodičnih problema u Srbiji, što je šokiralo predsednika princa Fahda bina Kalida.

"Začudilo me je što je Rajevac napustio klub u ovako delikatnom trenutku u sezoni", rekao je predsednik.

Al Ahli je sedmi u ligi koja broji 14 timova nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 17. kola, a srpski stručnjak je u poslednjoj utakmici na klupi upisao pobedu rezultatom 2:1 nad Nadžranom.

Rajevac je stigao u klub na velika vrata, posle sjajnih rezultata sa reprezentacijom Gane, ali nije uspeo da nastavi u istom ritmu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problemi "oterali" Rajevca

Izvor: S media, 20.Feb.2011

Doskorašnji selektor reprezentacije Gane, Milovan Rajevac, napustio je klupu saudijskog Al Ahlija posle pet meseci...Rajevac je obavestio upravu kluba da mora da se rastane od svojih igrača zbog porodičnih problema u Srbiji, što je šokiralo predsednika princa Fahda bina Kalida, piše Blic...- Začudilo...

Nastavak na S media...

Milovan Rajevac podnosi ostavku

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Feb.2011, 03:19

. Fudbalska eksplozija u Saudijskoj Arabiji! Reklo bi se u - nevreme. Milovan Rajevac, trener Al Ahlija, kovertirao je ostavku i ovog ponedeljka bi trebalo da je potpiše pred rukovodstvom.. – U poslednjih sedam utakmica nismo izgubili, ekipa je sa pretposlednjeg, 13. mesta, skočila na sedmo. Zabeležili...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.