Rafal po Van Galu - Ovako izgledaju naslovnice posle bega sa konferencije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2015, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafal po Van Galu - Ovako izgledaju naslovnice posle bega sa konferencije! (foto)

Nepunih pet minuta trajala je konferencija za medije koju je Luj van Gal držao uoči duela sa Stoukom, a britanski štampani mediji u četvrtak su ga zbog toga "razapeli na krst".

Serija loših rezultata u Premijer ligi, ispadanje iz Lige šampiona i Liga Kupa doveli su menadžera Mančester Junajteda Luja van Gala u poziciju da se bori za posao.

Spekulisalo se da će Holanđanin biti smenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred meč sa Stoukom ali se ispostavilo da su čelnici Mančester Junajteda "dali fore" Van Galu, ali su ga uslovili pobedama nad Stoukom i Čelsijem.

Zbog toga je glavna tema jučerašnje konferencije za medije pred gostovanje na stadionu "Britanija" bio Van Galov status u Junajtedu što je dodatno iznerviralo Holanđanina.

Pisali smo kako je konferencija za medije protekla OVDE, a interesantno je videti kako su u četvrtak izgledale naslovne strane sportskih listova na Ostrvu.

Surovi britanski novinari nastavili su da "ribaju" Van Gala, a najdalje je otišao "San" koji se našalio na račun zahteva koji je Holanđanin uputio medijima.

Van Gal je tražio izvinjenje što su novinari "San-a" uradili, samo što je izvinjenje bilo upućeno navijačima Mančester Junajteda zbog toga što će svog menadžera morati da "trpe" još neko vreme.

"Miror" je bio jednako oštar prema menadžeru Mančester Junajteda, baš kao i "Dejli Eskpres", dok je "Starsport" jedini preneo da Luj van Gal ne planira da se preda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hit izvinjenje "Sana" Luju van Galu!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015

Holanđanin Luj van Gal na pragu je otkaza u Mančester Junajtedu, a nemilosrdni britanski mediji vode pravi mali rat sa iskusnim stručnjakom, koji ima katastrofalne rezultate u ovoj sezoni...Najpoznatiji britanski tabloid "San" čitavu naslovnu stranu posvetio je izvinjenju holandskom stručnjaku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pep još neodlučan?

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2015, 12:20

Iako se spekuliše da je gotovo i da će Gvardiola završiti u Sitiju, britanski mediji tvrde da bi jedna druga ponuda mogla sve da promeni...Gvardiola će sigurno napustiti Bajern, ali još razmišlja...Jedina konkretna ponuda je ona Sitijeva, međutim to ne znači da je prelomio..."Indenpendent" veruje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.