Radović počeo da rešeta u Kini, strelac za prvenac Antićevog tima /VIDEO/

Izvor: Blic, 12.Apr.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović počeo da rešeta u Kini, strelac za prvenac Antićevog tima /VIDEO/

Fudbaleri Hebeija zabeležili su prvu pobedu ove sezone u kineskoj Ligi 1 (druga liga), a trijumf im je doneo srpski fudbaler Miroslav Radović jedinim pogotkom na utakmici.

Hebei je u meču četvrtog kola prvenstva slavio protiv Ćingdaoa u gostima, a Radović je svoj drugi pogodak u sezoni postigao u 18. minutu, kada je ukrao loptu na desnoj strani i poslao je u suprotan ugao. Deset minuta ranije, srpski fudbaler je bio veoma blizu gola iz slobodnog udarca.

U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice, domaći tim je bio ofanzivniji, pogotovo u finišu, ali je ekipa koju predvodi Radomir Antić i za koji nastupa i Nenad Milijaš, odolela i tako došla do sva tri boda.

Hebei se ovom pobedom popeo na osmo mesto i sada ima pet bodova. U narednom meču Hebei igra protiv niželigaša Gvangsija u Kupu, dok u narednom kolu prvenstva za nedelju dana dočekuju petoplasirani Nei Mongol Džongjou.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mire Radović doneo pobedu Antićevom Hebeiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2015

Srpski trio u kineskom Hebeiju upisao je danas prvu pobedu u tamošnjoj drugoj ligi i najavio pohod ka vrhu tabele. Čovek odluke danas je bio Miroslav Radović.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.