Radonjić: Tražimo zamenu za Šilba

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jan.2014, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Tražimo zamenu za Šilba

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nada se da će uz podršku navijača tim odigrati kvalitetan meč i ostvariti pobedu protiv Olimpije u 17. kolu Aba lige.
(FOTO: N. Negovanović)
Očekuje nas utakmica sa Olimpijom, sa klubom velike tradicije. Oni su ove sezone slabije startovali jer su imali mnogo prblema sa povredama, ali su u nastavku sezone igrali bolje. Dobri su bili i u Evrokupu, u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su u jakoj grupi bili prvi. Vraćamo se sa teškog gostovanja u Rusiji i očekujemo da uz pomoć navijača osvojimo bodove – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.
Trener crveno-belih je dodao da je klub u potrazi za novim igračem koji bi zamenio Blejka Šilba.
U procesu smo pronalaženje zamene za Šilba. On trenira odvojeno od tima i klub će odlučiti šta će biti sa njim u narednom periodu. Tržište je suženo i videćemo ko bi mogao da nas pojača – rekao je Radonjić.
On je naglasio da Crvena zvezda uvek ima imperativ pobede, pogotovo na svom terenu.
Utakmica između Crvene zvede i Olimpije igra se u nedelju od 17 sati u hali Pionir.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Situacija nije idealna, ali tražimo zamenu za Šilba (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 18.Jan.2014

Košarkaše Crvene zvezde Telekom u 17. kolu ABA lige u nedelju od 17 časova u "Pioniru" očekuje duel sa Olimpijom. Trener Dejan Radonjić kaže da će njegovi izbabranici morati da odigraju mnogo bolje nego na minulim mečevima ukoliko žele trijumf.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.