Radnički na Čairu traži prvu pobedu u plej-ofu

Izvor: Studnel.com, 22.Apr.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički na Čairu traži prvu pobedu u plej-ofu

Oba kluba su u prvom kolu poražena, Radnički rezultatom 4:0 od Vojvodine, a Radnik iz Surdulice slavio je nad Voždovcem rezultatom 2:1. Biće ovo utakmica timova kojima su bodovi itekako potrebni i koji nisu na najbolji način započeli završni deo šampionata.
Šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac želi da bodovima iz ove utakmice nadomesti izgubljene bodove u prošlom kolu. Na početku plej-ofa vidi se da će biti teško svim učesnicima. Igramo veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << značajan meč protiv Voždovca zbog rezultatskog minusa iz prethodnog perioda. Utakmica, sama po sebi, doneće čvrstu igru Voždovca, koji zna da odigra kvalitetno iz kontra napada. Želimo da prikažemo našu strpljiviju igru i da smanjimo broj grešaka iz prethodnih nekoliko mečeva, rekao je vođa Nišlija.
Napadač niškog tima Miodrag Todorović priželjkuje dobar rezultat. Dočekujemo svaku utakmicu sa velikim samopouzdanjem, poznajemo ih dobro, verujemo da su dobra ekipa. Ono što ja želim jeste pobeda Radničkog, istakao je mladi napadač.
U sastavu Radničkog ponovo će se naći Petar Đuričković i Vladimir Bogdanović. Nakon odigranog prvog kola plej-ofa prošlog vikenda, Radnički je ostao na šestoj poziciji sa 23 boda, dok Voždovac ima 3 boda manje i zauzima osmo mesto.
Ulaznice za ovaj meč prodavaće se na dan odigravanja na biletarnici hale Čair i na istočnoj tribini stadiona po cenama od 100 dinara za južnu tribinu200 dinara za istočnu i zapadnu.

radnicki nisvozdovacplejofsuperligacairsportnisfudbal

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

Lalatović: ''Želimo novu pobedu''

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2016

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da veoma poštuje ekipu Radnika, ali da njegov tim ima ambiciju da na krajnjem jugu Srbije dođe do nova tri boda u ovom prvenstvu...U drugom kolu plej ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Radnika u Surdulici. Meč...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.