Radnički čeka neporaženi Vrbas, Šumadijino prvo gostovanje ove sezone

Izvor: KGsport.info, 01.Nov.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički čeka neporaženi Vrbas, Šumadijino prvo gostovanje ove sezone

Danas je na programu kompletno 4. kolo Prve lige Srbije za košarkašice. Ekipa Radničkog dočekuje neporaženi Vrbas, dok Šumadija gostuje Vršcu u „Milenijumu“.
Najpre će na parket košarkašice Radničkog, koje će od 17h u hali „Gordana-Goca Bogojević“, odmeriti snage sa ekipom Vrbasa, koja zaista moćno deluje na početku sezone, sa maksimalnim učinkom nakon tri odigrana kola. Sa druge strane, podmlađena ekipa Radničkog i dalje traži prvu pobedu u sezoni i pokušaće >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << da do nje dođe pred svojim navijačima večeras.
Košarkašice Šumadije gostuju ekipi Vršca u „Milenijumu“ od 20.30h. Kragujevčanke odlično deluju na startu sezone, predvođene Adrijanom Knežević, tako da sa puno samopouzdanja odlaze na megdan Vrščankama, koje su poznate kao jako neugodan domaćin. Ovo je prvo gostovanje „Šumadinkama“ nakon tri startne pobede na domaćem parketu. sa kojeg nameravaju da se vrate sa dva osvojena boda.

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.