Rad nemilosrdan protiv ekipe iz San Marina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2011, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad nemilosrdan protiv ekipe iz San Marina

BEOGRAD -

Fudbaleri Rada danas su u Beogradu ubedljivo savladali ekipu Tre Pene iz San Marina sa 6:0, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Dvostruki strelci bili su Marko Stanojević u šestom i 13. minutu i Nemanja Kojić u devetom i 48. minutu. Po jedan gol dali su Andrej Mrkela u 24. i Milan Pršo u 66. minutu.

Gosti su od 53. minuta imali igrača manje na terenu pošto je drugi žuti karton i isključenje zaradio Manuel Frančeskoni.

Revanš utakmica igra se za sedam dana na stadionu Olimpiko u San Marinu. Pobednik ovog dvomeča u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igraće protiv grčkog Olimpijakosa iz Volosa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE: Rad demolirao Tre Pene VIDEO

Izvor: S media, 30.Jun.2011

Fudbaleri Rada bili su ubedljivi na startu kvalifikacija za Ligu Evrope. .."Građevinari" su na stadionu Obilića na Vračaru deklasirali predstavnika San Marina sa 6:0 (4:0) i tako učinili da revanš na Apeninima bude puka formalnost...Kvalifikacije za LE: Na koju sranu će Rad i Voša?..Partizan...

Nastavak na S media...

Rad nemilosrdan protiv ekipe iz San Marina

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2011

BEOGRAD - Fudbaleri Rada danas su u Beogradu ubjedljivo savladali ekipu Tre Pene iz San Marina sa 6:0, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

RAD UBEDLJIV NA STARTU KVALIFIKACIJA

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011

BEOGRAD – Fudbaleri Rada pobedili su Tre Pene iz San Marina sa 6:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope čime su već posle prve utakmice obezbedili dalji plasman...Ekipa sa Banjice odigrala je prvi evropski meč posle 22 godine, a raspoložene navijače stanovnici Beograda mogli su da sretnu...

Nastavak na Kurir...

I Himnasija u drugoj ligi

Izvor: B92, 01.Jul.2011, 10:05

Fudbaleri Himnasije iz La Plate ispali su u drugu argentinsku ligu pošto su u revanš utakmici baraža, igrali protiv ekipe San Martina nerešeno 1:1...Prvi meč je na svom terenu dobio San Martin rezultatom 1:0...Baraž susrete za opstanak Himnasija je igrala i prethodne dve sezone, a sada je prešla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.