RUKOMETAŠI SRBIJE IZGUBILI OD ČEŠKE

Izvor: Kurir, 06.Nov.2011, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠI SRBIJE IZGUBILI OD ČEŠKE

VRŠAC - Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Vršcu od Češke sa 24:23, što joj je bio drugi poraz na turniru Kup nacija. Najefikasniji u timu Srbije bio je Marko Vujin sa pet golova, dok je Žarko Šešum postigao četiri.

VRŠAC - Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je  u Vršcu od Češke sa 24:23, što joj je bio drugi poraz na turniru Kup nacija. Najefikasniji u timu Srbije bio je Marko Vujin sa pet golova, dok je Žarko Šešum postigao četiri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Češku je predvodio Jan Sobol sa šest golova, dok je Filip Jiha postigao pet. Srbija je pobedila juče Hrvatsku, a u prvom kolu je izgubila od Mađarske. Češkoj je ovo bila prva pobeda do sada. U poslednjoj utakmici turnira igraju Hrvatska i Mađarska.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasno buđenje protiv Čeha, novi poraz rukometaša na Kupu nacija

Izvor: Blic, 06.Nov.2011

Rukometaši Srbije izgubili su od Češke sa 24:23 na Kupu nacija, u meču koji se igrao u Vršcu...Srbija je tokom čitavog susreta igrala slabije nego u prethodnom duelu sa Hrvatskom i tek u finišu meča uspela je da dođe do izjednačenja...Česi, koji su u više navrata imali i po pet poena prednosti,...

Nastavak na Blic...

Rukometaši Srbije izgubili od Češke

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2011

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Vršcu od Češke rezultatom 24:23, što joj je bio drugi poraz na turniru Kup nacija koji je održan u našoj zemlji...Srbija je tokom čitavog susreta igrala slabije nego u prethodnom duelu sa Hrvatskom (22:20) i tek u finišu meča uspela je da dođe do...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kup nacija: Hrvati pobedili, ali uzalud

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2011

Rukometna reprezentacija Hrvatske pobedila je u Vršcu Mađarsku sa 30:22 (15:9) u poslednjoj utakmici Kupa nacija, ali je ipak turnir završila na poslednjem mestu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.