REZZIME DANA (subota): Real došao realno, pali Atletiko, Dortmund, Bilbao pa čak i moćni Bajern...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (subota): Real došao realno, pali Atletiko, Dortmund, Bilbao pa čak i moćni Bajern...

Pogledajte ko vam je 20. septembra doneo pare, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

DEPORTIVO – REAL (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 2:8

Očajna forma Reala s počekta sezone se više ne spominje, a pogotovo ne nakon ovakvog trijumfa nad Deportivom. Seriju pogodaka na Riazoru fenomenalnom majstorijom otvorio je Kristijano Ronaldo, nastavili Rodrigez i Bejl, dok je ubedljiv trijumf Galaktikosa potvrdio Ćićarito, svojim prvim golovima u dresu Kraljevskog kluba.

Ovde ste morali da čekate da veliki favorit dođe do gola, ali na kraju je Alekse uspeo da vas razveseli u 75. minutu. Jaši je dosta izdržao, ali je na kraju poklekao pred udarima ekipe iz prestonice Rumunije i na kraju se ponovo isplatilo igranje protiv Jašija. Minimalna pobeda, ali bitno je da je par zaokružen na tiketu.

ANDERLEHT – SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:2

Naš napadač Aleksandar Mitrović vas je obradovao već u 6. minutu golom za vođstvo Anderlehta, ali su gosti ubrzo uzvratili. Ipak, drugi gol šampiona Belgije je došao u pravo vreme, tačno pred odlazak na odmor. Sve do 80. minuta ste morali da strepite, a onda je domaćin poveo sa 3:1, ali novi šok je usledio devet minuta kasnije kada su gosti smanjili na 3:2, ipak na vašu sreću to je ostao i konačan rezultat.

CRVENA ZVEZDA – NOVI PAZAR (tip 1, kvota 1,23) rezultat 2:0

Pogled na rezultat govori da je ova utakmica bila rutinska za crveno-bele, ali i gosti su imali svoje šanse. Ipak, posle drugog gola Zvezde nije bilo sumnje da će bodovi ostati u Beogradu, a ekipa Nenada Lalatovića je odlična u odbrani i nije primila gol u šest utakmica, tako da i dalje treba pratiti igre šampiona Srbije.

PRECRTANO

ATLETIKO MADRID – SELTA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:2

Selta je zakomplikovala život šampionu Španije, koji je nakon šokantnog poraza od Olimpijakosa u Ligi šampiona, doživeo još jedan neuspeh. Gosti su pobeli fenomenalnim pogotkom Ernandeza, domaćin je preokrenu golovima Mirande i Godina, ali je na startu drugog dela igre Nolito zagorčao život Jorgandžijama.

BILBAO – GRANADA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 0:1

Ovo je treći poraz Atletika u ovoj sezoni, a sigurno najneočekivaniji uprkos solidnoj formi Granade, a ovog puta je glavni krivac jedan čovek – Ander Ituraspe. Defanzivni vezista je praktično poklonio loptu Džonu Kordobi kada se zbunio u 39. minutu, a kolumbijski napadač je lako savladao Iraizoza. Baskijci su pokušavali da preokrenu rezultat, ali je rezultat ostao 0:1. Ovde smo i mi pogrešili jer smo vam u rubrici predlozzi i tipovanja predložili da gađate keca.

ŠALKE – AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:2

Šalke je jurio vođstvo Ajntrahta, zatim ga stigao, ali ubrzo ostao bez dvojice važnih igrača, pa nije imao snage za potpuni preokret. Nakon velikog boda u Londonu, realno je bilo da ekipi Jensa Kelera krene i u prvenstvu, ali se to ponovo nije dogodilo, pa velikan iz Gelzenkirhena ima samo dva boda nakon četiri kola Bundeslige.

MAJNC – DORTMUND (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Ovo niko nije očekivao posle dominacije Borusije nad Arsenalom u prvom kolu Lige šampiona, ali izgleda da je kombinacija umora i rotacije igrača dala prednost svežim domaćinima. Pritom je Ćiro Imobile imao priliku da izjednači sa bele tačke brzo posle gola, ali je njegov šut odbranio golman Majnca i ubrzo je usledio novi gol za konačnih 2:0.

VEST HEM – LIVERPUL (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 3:1

Ovaj meč je bio zanimljiv za ispratiti pošto su domaćini neočekivano vodili sa 2:0 posle prvih sedam, minuta, ipak, Crveni su uzvratili i očekivalo se da će Liverpul doći do preokreta, ali to više nije ista ekipa kao ona koja je prošle godine lako dobijala rivale po Premijer ligi. Amalfitano je u finišu meča samo stavio tačku na pitanje pobednika i Liverpul je druge uzastopne nedelje razočarao svoje navijače i sve ljude koji su se kladili na tim sa Enfilda.

HAMBURGER – BAJERN (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 0:0

Hamburgerov bod je ravan čudu, ako se zna kako ekipa sa Imteh arene igera na početku ove sezone. Ipak, domaćin se  hrabro suprostavio Gvardiolinoj mašineriji i zaustavio je tamo gde niko nije očekivao. Gosti su očekivano daleko više pretili golu rivala, mada je i Hamburger u nekoliko navrata ozbiljno pripretio iz kontranapada.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.