PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Dva Atletika i jedna Borusija fiksevi dana, dobra kvota na Spartak

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Dva Atletika i jedna Borusija fiksevi dana, dobra kvota na Spartak

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

ATLETIKO MADRID - SELTA (tip 1, kvota 1,45)

Atletiko je u prethodnih sedam dana doživeo veliki uspon posle pobede nad Realom i potom veliki pad u Pireju protiv Olimpijakosa. Španski mediji najavljuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Simeone opet kombinovati sa sastavom zbog premorenosti igrača, ali Atletiko je odradio sjajan prelazni rok i „produžio klupu“ baš za ovakve mečeve. Selta im je jedna od omiljenih mušterija, pošto su protiv tima iz Galicije slavili na prethodnih pet međusobnih duela. Verujemo u nastavk tradicije i danas...

MAJNC - BORUSIJA DORTMUND (tip 2, kvota 1,60)

Na krilima sjajne igre i potpuno zalsužene pobede u Ligi šampiona protiv Arsenala, Borusija Dortmund danas ide u Majnc po tri boda. Klop zna recept za uspeh protiv bivšeg kluba pošto ima šest uzastopnih pobeda sa Milionerima protiv Majnca, od toga tri u gostima. I dalje Borusija ima problem sa povređenim igračima, ali i dovoljan broj alternativa da ostvari pobedu na gostovanju solidnom timu Majnca. Ovo izgleda kao fiks dana u Bundesligi.

BILBAO – GRANADA (tip 1, kvota 1,45)

Gledajući sadašnji raspored snaga na tabeli, Granada se nalazi ispred Atletika sa jednom pobedom i dva remija, dok je današnji domaćin upisao jedan trijumf i dva poraza. Ipak, sigurni smo da će Baskijci proraditi danas, jer ne tako duga istorija okršaja dva tima kaže da Atletik nije poražen na svom stadionu od Granade na poslednja dva susreta. A, ukupno ih je bilo tri. Pritom, gol razlika je 5:0 u ta dva meča.

VREDI POKUŠATI

SVONSI - SAUTEMPTON (ug GG3+, kvota 2,25)

Svonsi i Sautempton su jedna od najprijatnijih iznenađenja na startu Premijer lige. Svonsi ima tri pobede u četiri meča, Sautempton sedam osvojenih bodova od mogućih 12. Obe ekipe igraju dopadljiv i ofanzivan fudbal na gol više, podejdnakog su kvaliteta tako da se očekuje zanimljiva fudbalska predstava bez izrazitog favorita. Zato verujemo da vredi pokušati sa kombinacijom GG3+, jer će oba tima ići na pobedu, a napad im je jači deo tima od odbrane.

VEST HEM – LIVERPUL (tip 2&3+, kvota 2,25)

Ni jedni ni drugi nisu baš nešto posebno uverljivi od starta sezone, ali prednost dajemo Liverpulu, od kojeg očekujemo da konačno proigra na način na koji je to činio prošle sezone. Dueli dva tima obično obiluju golovima, a interesantno je da je na šest od poslednjih sedam gostovanja Redsa na Apton Parku prštalo na sve strane. Ali, u isto toliko slučajeva slavili su upravo gosti. Nešto slično očekujemo i danas.

SPARTAK MOSKVA TEREK (KMB 1&T1 2+, kvota 2,15)

Jeste da su poslednja dva međusobna susreta dva tima završena sa samo jednim pogotkom, i da je Terek primio samo dva gola od starta sezone, ali ako vam kažemo da je fenomenalni Dzjuba u odličnoj formi, sve drugo pada u vodu. Najbolji strelac Spartaka i ruske Premijer lige spreman je da rešeta ponovo i uvereni smo da neće izneveriti.

ZA IZEBGAVANJE

MILAN - JUVENTUS

Italij utrese fudbalska groznica pred okršaj dva najveća i najtrofejnija kluba. Odlične partije Milana na startu sezone su izazvale poptunu euforiju, pa je San Siro rasprodat posle dužeg vremena i sprema se paklena dobrodošlica šampionu. Juve je i dalje prvi favorit u ligi, imaju najjači tim, poput današnjeg rivala, pobedili su u oba meča od početka prvenstva... Međutim, Milan igra sa nekom novom enegrijom, Pipo Inzagi je izgleda probudio uspavanog diva i očekuje nas vatren okršaj velikih rivala. Meč za uživanje, ne i za tikete.

ŠTA VI MISLITE? Imate li ideje koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (subota): Real došao realno, pali Atletiko, Dortmund, Bilbao pa čak i moćni Bajern...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2014, 00:50

Pogledajte ko vam je 20. septembra doneo pare, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.