RAD: Karte za Zvezdu na više lokacija

Izvor: Mondo, 01.Mar.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAD: Karte za Zvezdu na više lokacija

Ulaznice za duel "građevinara" i crveno-belih na Vračaru biće prodavane na blagajni "Marakane" i u prodavnici Ticketline-a.

Duel Rada i Crvene zvezde, u okviru 17. kola Jelen Superlige, proglašen je za meč visokog rizika.

Posao policije olakšaće činjenica da organizovani navijači "građevinara" tradicionalno neće doći na stadion, a iz kluba apeluju da svi zainteresovani stignu na Vračar ranije i da sportskim ponašanjem i korektnim navijanjem daju pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ton utakmici.

Karte će se prodavati po ceni od 500 dinara.

"Ulaznice će moći da se kupe u subotu na blagajni stadiona FK Crvena Zvezda u vremenu od 11.00 do 17.00 časova, za navijače gostiju, a ostali posetioci će moći to da učine u prodavnici Ticketline shop-a, u ulici Gavrlia Principa 7 u periodu od 12.00 do 18.00 časova", poručeno je iz Crnotravske.

Ulaznice će biti u prodaji i na dan odigravanja meča, u nedelju od 10.00 časova do početka utakmice (14.00, Arena sport 1) na blagajni stadiona Obilića.

Jedna osoba moći će da kupi maksimalno četiri ulaznice i to isključivo uz identifikacioni dokument.

"Prisustvo nedeljnom meču, kao i kupovinu karata, lica mlađa od 16 godina mogu ostvariti isključivo ako su u pratnji punoletnih osoba" - rekao je na konferenciji za novinare Vladimir Savić, portparol banjičkog superligaša.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad: 500 dinara za meč sa Zvezdom

Izvor: B92, 01.Mar.2013

Fudbalski klub Rad pozvao je sve ljubitelje fudbala da sportskim ponašanjem i koretnim navijanjem daju pozitivan ton meču sa Crvenom zvezdom...Tu utakmicu, koja se igra u okviiru 17. kola JSL, komesar za bezbednost FSS proglasio je mečom visokog rizika...Da bi se umanjila mogućnost incidenata klub...

Nastavak na B92...

Milivojević: "Tri boda preča od drugarstva!"

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2013, 16:33

Bivši fudbaler Rada, a sada član Crvene zvezde, priznaje da i dalje druguje sa bivšim saigračima ali da na terenu neće biti emocija kada se dva tima u nedelju sastanu u okviru 17. kola Jelen Superlige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.