Prva četvrtina: Blaga prednost Partizana protiv Cedevite, Lučić briljira (15:14)

Izvor: Blic, 28.Apr.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva četvrtina: Blaga prednost Partizana protiv Cedevite, Lučić briljira (15:14)

Košarkaši Partizana i Cedevite igraju prvi polufinalni meč Fajnal fora ABA lige, koji se igra u Tel Avivu. Cedevita na poluvremenu vodi sa 34:32.

Važnost utakmice polufinala sputala je igrače oba tima da u prvoj četvrtini izvedu sve zamisli iz svlačionica.

Cedevita je krenula očajno, Partizan nešto bolje, pošto je u 7. minutu rezultat bio samo 6:5 za crno-bele.

Puno se grešilo, malo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo dobrih akcija, a dominirale su jake odbrane. Briljirao je Vladimir Lučić koji je postigao čak osam poena, Milan Mačvan četiri, Dragan Milosavljević tri.

Početkom druge četvrtine ništa se nije promenilo na terenu kada je u pitanju efikasnost timova. Miroslav Raduljica je u 14. minutu povećao na 19:16, i crno-beli su održavali vođstvo do 18. minuta kada je Voren sa penala izjednačio na 25:25.

Opačak i Ovens su trojkama doveli Cedevitu do prvog ubedljivijeg vođstva (31:27), a onda je usledila mini serija 5-0 Dušana Kecmana.

Posle tajm-auta 15 sekundi pre kraja, Partizan je zaboravio na Dontea Drejpera koji je trojkom doneo prednost Zagrepčanima na poluvremenu.

Povezane vesti: Blat: Uživali smo u NLB ligi, ljudi na Balkanu znaju da cene košarku Jovanović: U Tel Avivu nas čeka jedna od težih završnica NLB lige Kecman: Požrtvovanost i timska igra su ključ za osvajanje titule Jovanović: Partizan će namučiti Makabi u Pioniru Jovanović: Nismo uspeli da zaustavimo njihov kontranapad

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Cedevita - Partizan mts 34:32 (poluvreme)

Izvor: Sportal.rs, 28.Apr.2012

Cedevita vodi protiv Partizana mts rezultatom 34:32 (14:15, 20:18) posle prvog poluvremena prvog polufinala fajnal-fora ABA lige u Tel Avivu.

Nastavak na Sportal.rs...

ABA: Cedevita skinula krunu Partizanu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 28.Apr.2012

Petogodišnja vladavina Partizana Jadranom završena je u polufinalu ovosezonskog fajnal-fora ABA lige u Tel Avivu. Zagrepčani su savladali crno-bele rezultatom 68:56 (14:15, 20:17, 17:14, 17:10) i u finalu čekaju boljeg iz duela Makabi - Budućnost (20:15).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.