Protest zaposlenih u MUP-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zaposlenih u MUP-u

Protest zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova održava se sutra u podne u Beogradu, zbog nezakonitog otpuštanja prekobrojnih policijaca bez mrlje u karijeri, navodi Nezavisni policijski sindikat, organizator protesta.

U iskazivanju nezadovoljstva tim postupkom, neće ih podržati reprezentativni Nezavisni sindikat policije.

Njegovi predstavnici će se kroz rad nedavno oformljene Komisije, zalagati za to da časni policajci, koji su se našli na spisku za otkaze, ne budu otpušteni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) PROTEST POLICIJE: Zaposleni u MUP i ostali građani ispred Palate Srbija

Izvor: Kurir, 27.Dec.2015, 10:53

BEOGRAD - Protest zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, njihovih porodica i ostalih građana održan je danas ispred Palate Srbije, saopštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije...Zaposleni u policiji tražili su da ministar hitno suspenduje sva rešenja o premeštaju odnosno otkazu jer...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.