Prosinečki: Znao sam da će biti teško posle Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2012, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Znao sam da će biti teško posle Partizana

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle večerašnje pobede nad Borcem (2:0) da je očekivao tešku utakmicu, ali da je veoma zadovoljan osvajanjem nova tri boda i šestom uzastopnom pobedom:

- U najavi meča rekao sam da će biti teško, što se na terenu i pokazalo. Nije lako kad igrači dolaze posle utakmice protiv Partizana i velikog emotivnog pražnjenja, jer se dugo nije dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << derbi. Moram da budem zadovoljan osvajanjem nova tri boda.
On je dodao da njegov tim nije odigrao onako kako ume, pogotovo u prvom poluvremenu:
Nismo držali loptu kako znamo i onda nije bilo prepoznatljive igre. Iako smo u prvom poluvremenu stvorili nekoliko šansi, možemo mnogo bolje. U nastavku smo „pritisnuli“, poveli i došli do pobede protiv ekipe koja je sve vreme igrala veoma dobro.
Trener Borca Slavko Petrović rekao je da je njegova ekipa pokušala da napravi iznenađenje na Marakani i da su bili blizu cilja:
Zvezda je dominirala u prvom poluvremenu, stvorila tri stopostotne šanse, ali možemo da zahvalimo našem golmanu što nije bilo promene rezultata. U nastavku nije bilo njihove dominacije, međutim, tada se desila kardinalna greška posle koje smo primili prvi gol. Usledio je crveni karton, pa drugi gol i to je bilo to.
Meč je obeležila povrede kapitena crveno–belih Nikole Mikića koji je dobio udarac u skočni zglob, ali ne bi trebalo da pauzira duže.
Za razliku od njega, bivši član Zvezde, a sada igrač Borca Milan Jeremić doživeo je povredu noge, trenutno je na snimanjima i prve procene su da ga čeka duža pauza.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Znao sam da će biti teško posle Partizana

Izvor: Utakmica.rs, 24.Mar.2012

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle večerašnje pobede nad Borcem (2:0) da je očekivao tešku utakmicu, ali da je veoma zadovoljan osvajanjem nova tri boda i šestom uzastopnom pobedom: - U najavi meča rekao sam da će biti...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Grant: Ljudi u Srbiji strastveno vole fudbal, podignite kvalitet terena!

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 22:35

Avram Grant je bio zadovoljan pobedom Partizana od 2:0 u Kuli, iako je priznao da ekipa čiji je trener nije blistala..."Dobar je osećaj kada se pobedi. Nismo igrali sjajno, ali nije nam bilo lako. Hajduk je igrao taktički dobro, čak i sa desetoricom igrača. Bilo je veoma teško igrati protiv njih....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.