Problem za Real pred finale: Ronaldo se povredio!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problem za Real pred finale: Ronaldo se povredio!

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo povredio se danas na treningu, ali još nije poznato da li je ugrožen njegov nastup u finalu Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletika.

Kako navodi Marka, Portugalac je posle jednog duela sa Danijelom Karvahalom, pao preko golmana Kika Kasilje, a potom hramljajući napustio teren.

Najbolji strelac elitnog takmičenja zbog povrede je već propustio prvi meč polufinala protiv Mančester Sitija, a bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pod znakom pitanja i za revanš. Zanimljivo, Ronaldo je i pre dve godine kada su se u finalu sastali isti rivali takođe bio povređen, ali je ipak odigrao meč i pogotkom iz penala u produžecima doprineo trijumfu Reala 4:1.

Finale Lige šampiona između Reala i Atletika igra se u subotu od 20.45 sati na San Siru u Milanu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan: Ronaldo spreman za finale Lige šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016

Trener fudbalera Reala Zinedin Zidan rekao je da će najbolji fudbaler Madriđana Kristijano Ronaldo biti spreman za finale Lige šampiona protiv Atletika, uprkos povredi zbog koje je ranije završio današnji trening..."On se priprema za finale i mislim da će biti u dobrom fizičkom stanju", izjavio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NADA ZA JORGANDŽIJE: Hoće li Real u finalu biti bez najboljeg igrača?

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2016

U subotu se igra finale Lige šampiona, a loše vesti za navijače Reala stižu iz redova Kraljevskog kluba. Posle povrede Varana, za nastup u finalu neizvestan je i Kristijano Ronaldo, koji se po informacijama koje stižu iz tabora Reala, povredio na treningu i napustio ga. Verovatno je u pitanju blaža...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.